Поиск Google ничего не нашел

fjale te urta. Copyright: © All Rights Reserved. Download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd. Flag for inappropriate content. . 1 .Duaje atdhene si shqiponja folene. 2.Qente le te lehin, karvani shkon perpara . 3.Punen e sotme mos e lere per neser . 4.mos I shiko gunen, por shikoji...

  www.scribd.com

Fjalë të urta - Wikipedia fjale te urta per genjeshtra wikipedia s3.kz. Ваш комментарий к ответу.

  web.yandex.org.kz

Fjalë të urta - Wikipedia. Fjalet e urta, jane fjale ose norma te krijuara nga populli, te cilat tregojne te vertetat ne jeten e perditshme, me ane te kuptimeve figurative.

  web.yandex.org.kz

Thjesht fjale te urta dhe thenie ndryshme te perzgjedhura.

  www.facebook.com

Fjalet e urta, jane fjale ose norma te krijuara nga populli, te cilat tregojne te vertetat ne jeten e perditshme, me ane te kuptimeve figurative. Vini re! Ky artikull dhe artikujt e mëposhtëm duhen bashkuar në një të vetëm dhe të barten tek Projekti Wikiquote. Fjale të urta. Fjale të urta nga Tirana.

  sq.wikipedia.org

Fjale Te Urta. Ku ka pune, hik mos i pengo. Ku ka per te ngrene, shko ndihmoju. Dinaku të shkon ujë nën rrogoz.

  zemra.org

From Wikipedia, the free encyclopedia. Jump to navigation Jump to search.

  en.wikipedia.org

Ky artikull duhet të përmirësohet sipas standardeve të përshkruara te Ndihmë:Çfarë është një artikull? Burrë e grua si mish e thua. Dardha bien nën dardhë. Dëgjo shtatë a tetë dhe përseri bëj si di vetë. Fashati që duket, s'do kallauz. Fjalët jane gra, veprat burra. I duruari, i fituari.

  sq.wikiquote.org

Besoj se per te gjithe vljejne keto fjate te urta!

  www.youtube.com

Бесплатный сервис Google позволяет мгновенно переводить слова, фразы и веб-страницы с английского на более чем 100 языков и обратно.

  translate.google.ru

Мировые новости: